Vissza


Drogerista

JELENTKEZÉS

Szakmai képzést biztosító intézmény: Miskolci SZC Szentpáli István Kereskedelmi és Vendéglátó Technikum és Szakképző Iskola

Szakmai képzés ágazata/területe: Kereskedelem

A szakmai képzés óraszáma: 160 óra

A szakmai képzés indításának tervezett dátuma: 2024. március 11.

A szakmai képzés befejezésének tervezett dátuma: 2024. július 31.

A szakmai képzés tervezett ütemezése: heti 2 nap, délután

A szakmai képzés jelentkezési feltétele:

  • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
  • Egészségügyi alkalmasság: szükséges

Szakmai képzés díja: ingyenes

Az első két szakma és az első, szakképző intézményben szervezett szakmai képzés keretében szerzett szakképesítés megszerzése ingyenes.  (Részletek a 2019. évi LXXX. számú Szakképzési törvény 3§-ban.)


Szakmai képzés leírása:

A drogerista drogériaüzletekben és bemutatókon a vásárlói igényeknek megfelelően tájékoztatást nyújt a drogériákban kapható termékekről (kozmetikumokról, női higiéniás termékekről, gyógyhatású készítményekről, drogériákban kapható gyógyszerekről, étrendkiegészítő termékekről, ápoló-, mosó- és tisztítószerekről, állateledelekről), valamint azok összetevőiről, hatásairól és felhasználási lehetőségeiről, illetve ajánlja azokat. Nyomon követi az ezen a területen megvalósuló fejlesztéseket és trendeket. Feladata az egyes drogériai termékek jellemzőinek és használatának ismertetésén túl a vásárlók érdeklődésének felkeltése, valamint a termékek bemutatása. A drogerista elősegíti a vevő igényeihez igazodó vásárlást.

Részletes programkövetelmény leírás ITT elérhető.

Jelentkezési határidő: 2024.02.29.

ℹ️ Képzési Információs és Élményközpont - a hely, ahol segítünk a karriertervezésben. (3525 Miskolc, Széchenyi István utca 103. Telefon: +36 46 796 028 E-mail: ugyfelszolgalat@miskolci-szc.hu) Személyre szabott szakképzési információ iskolásoknak és felnőtteknek ingyenesen.

Panaszkezeléssel kapcsolatos információk elérhetők ITT.

             

Jelentkezés