Vissza


ÉLELMISZER-ELADÓ

BETELT! JELENTKEZÉS LEZÁRVA.

Szakmai képzést biztosító intézmény: Miskolci SZC Szentpáli István Kereskedelmi és Vendéglátó Technikum és Szakképző Iskola

Szakmai képzés ágazata/területe: Kereskedelem

A szakmai képzés óraszáma: 80 óra

A szakmai képzés indításának tervezett dátuma: 2024. február 15.

A szakmai képzés befejezésének tervezett dátuma: 2024. április 30.

A szakmai képzés tervezett ütemezése: heti 2 nap, délután

A szakmai képzés jelentkezési feltétele:

  • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
  • Egészségügyi alkalmasság: szükséges

Szakmai képzés díja: ingyenes

Az első két szakma és az első, szakképző intézményben szervezett szakmai képzés keretében szerzett szakképesítés megszerzése ingyenes.  (Részletek a 2019. évi LXXX. számú Szakképzési törvény 3§-ban.)

Szakmai képzés leírása:

Az Élelmiszer eladó tájékoztatja és kiszolgálja a vásárlókat. Kreatívan, ízlésesen, mindig a legjobb minőséget biztosítva helyezi ki, a szezonalitásnak megfelelően a termékcsoportokat. Megfelelően kezeli és tárolja az élelmiszereket. Segít a pultépítésben, ismeri és alkalmazza a csomagolás nélküli élelmiszerek pultos értékesítésének szabályait. Ismeri és a munkája során használja az élelmiszer csomagolási eljárásokat. Tudatos szakemberként, digitális eszközök használatával biztosítja a készletpontosságot, a helyes fogyasztói ár feltüntetését. Szakszerűen kezeli a munkáját segítő analóg és digitális berendezéseket. Betartja a munkavédelmi, környezetvédelmi, higiéniai, élelmiszer-biztonsági előírásokat. Biztosítja az élelmiszer értékesítéshez kapcsolódó jogszerű panaszkezelést. Ismeri a speciális táplálkozási igényt kielégítő termékeket és képes ezek szakszerű bemutatására és a vásárlóknak történő ajánlására. Felelősséget vállal az általa átadott termékinformációk megfelelőségéről.

Részletes programkövetelmény leírás ITT elérhető.

Jelentkezési határidő: 2024.02.29. BETELT! JELENTKEZÉS LEZÁRVA.

.

ℹ️ Képzési Információs és Élményközpont - a hely, ahol segítünk a karriertervezésben. (3525 Miskolc, Széchenyi István utca 103. Telefon: +36 46 796 028 E-mail: ugyfelszolgalat@miskolci-szc.hu) Személyre szabott szakképzési információ iskolásoknak és felnőtteknek ingyenesen.

Panaszkezeléssel kapcsolatos információk elérhetők ITT.