Vissza


KULTURÁLIS RENDEZVÉNY SZERVEZŐJE

JELENTKEZÉS

Szakmai képzést biztosító intézmény: Miskolci SZC Baross Gábor Üzleti és Közlekedési Technikum

Szakmai képzés ágazata/területe: a képzési területek egységes osztályozási rendszere (KEOR) szerinti kód alapján: 0314

A szakmai képzés óraszáma: 250 óra
 

A szakmai képzés indításának tervezett dátuma: 2024. 03.01.
 

A szakmai képzés befejezésének tervezett dátuma: 2024. 08.30.

Jelentkezési határidő: 2024.03.01.

Szakmai képzés tervezett ütemezése: heti 2 nap délután

A szakmai képzés jelentkezési feltétele:

  • Érettségi végzettség

Szakmai képzés díja: ingyenes

Az első két szakma és az első, szakképző intézményben szervezett szakmai képzés keretében szerzett szakképesítés megszerzése ingyenes.  (Részletek a 2019. évi LXXX. számú Szakképzési törvény 3§-ban.)

Szakmai képzés leírása

A kulturális rendezvények szervezője a következő tevékenységeket látja el: Ismeri az adott település, település-rész, régió kulturális és társadalmi adottságait, intézményrendszerét és helyi közösségeit. Kulturális rendezvényeket tervez. Közművelődési projekteket valósít meg. Igényfelmérést készít, célcsoportot határoz meg és részt vesz a rendezvény marketingstratégiájának kialakításában. Elkészíti a rendezvény költségtervét, segíti a forrásteremtést. Biztosítja a rendezvény tartalmi, személyi és technikai feltételeit. Lebonyolítási forgatókönyvet készít. Kapcsolatot tart a rendezvények résztvevőivel, szóban és írásban kommunikál, infokommunikációs eszközöket használ. Az érintettek bevonásával lezárja a rendezvényhez tartozó feladatokat, beszámolókat, elszámolásokat készít, értékel. A szervezet és a rendezvény protokollja szerint irattározási és adminisztratív feladatokat lát el. Értékeli a rendezvényt és a rendezvényszervezés folyamatát, utókövetési és monitorozási tevékenységet végez.

Részletes programkövetelmény leírás ITT elérhető.

ℹ️ Képzési Információs és Élményközpont - a hely, ahol segítünk a karriertervezésben. (3525 Miskolc, Széchenyi István utca 103. Telefon: +36 46 796 028 E-mail: ugyfelszolgalat@miskolci-szc.hu) Személyre szabott szakképzési információ iskolásoknak és felnőtteknek ingyenesen.

Panaszkezeléssel kapcsolatos információk elérhetők ITT.

             

Jelentkezés