Vissza


NYÍLÁSZÁRÓ ÉS ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKAI SZERELŐ ÉS BEÉPÍTŐ

JELENTKEZÉS

Szakmai képzést biztosító intézmény: Miskolci SZC Kós Károly Építőipari, Kreatív Technikum és Szakképző Iskola

Szakmai képzés ágazata/területe: Építőipar

A szakmai képzés óraszáma: 240 óra

A szakmai képzés indításának tervezett dátuma: 2024. február 15.

A szakmai képzés befejezésének tervezett dátuma: 2024. július 31.

A szakmai képzés tervezett ütemezése: heti 3 nap délután

A szakmai képzés jelentkezési feltétele:

  • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
  • Egészségügyi alkalmasság: szükséges

Szakmai képzés díja: ingyenes

Az első két szakma és az első, szakképző intézményben szervezett szakmai képzés keretében szerzett szakképesítés megszerzése ingyenes.  (Részletek a 2019. évi LXXX. számú Szakképzési törvény 3§-ban.)

Szakmai képzés leírása:

A képzett szakember meglévő és új építésű családi házakon, lakóparkok épületein, ipari- és egyéb épületeken végzi nyílászárók és a hozzá tartozó kiegészítő elemek, redőnyök beépítését, cseréjét a meglévő ilyen szerkezetek bontásával együtt. A megrendelő igényeinek megfelelően külső és belső árnyékoló, napellenző rendszereket, szerkezeteket telepít, javít, szerel és karbantart. Az említett szerkezetek szerelését és rögzítését szakszerűen, a mindenkori építési és kivitelezési lehetőségek és a meglévő tartószerkezeti adottságok figyelembevételével végzi. Motorizált működtetésű rendszerek alkalmazása esetén feladatkörébe tartozik a vezérléstechnikai és a programozási műveletek elvégzése is. Munkavégzése során csapatban dolgozik, egyeztet a kivitelezésben résztvevő további szereplőkkel (tervezők, szakági kivitelezők). Munkaterülete a munkavégzés jellege miatt változatos, alkalmazkodóképességet igényel. A szakember munkavégzése során betartja a munka-, baleset-, egészség- és környezetvédelmi előírásokat. A munka elvégzését követően betanítja a megrendelőt a termék szakszerű használatára. A vonatkozó dokumentációk alapján garanciális és egyéb javításokat végez.

Részletes programkövetelmény leírás ITT elérhető.

Jelentkezési határidő: 2024. február 29.

ℹ️ Képzési Információs és Élményközpont - a hely, ahol segítünk a karriertervezésben. (3525 Miskolc, Széchenyi István utca 103. Telefon: +36 46 796 028 E-mail: ugyfelszolgalat@miskolci-szc.hu) Személyre szabott szakképzési információ iskolásoknak és felnőtteknek ingyenesen.

Panaszkezeléssel kapcsolatos információk elérhetők ITT.

             

Jelentkezés