Vissza


SZÁMÍTÓGÉPES ADATRÖGZÍTŐ (Andrássyban)

JELENTKEZÉS

Szakmai képzést biztosító intézmény: Miskolci SZC Andrássy Gyula Gépipari Technikum

Szakmai képzés ágazata/területe: Gazdálkodás és menedzsment

A szakmai képzés óraszáma: 80 óra
 

A szakmai képzés indításának tervezett dátuma: 2024. szeptember 16.
 

A szakmai képzés befejezésének tervezett dátuma: 2024. november 15.
 

A szakmai képzés tervezett ütemezése: heti 2 nap, délután

A szakmai képzés jelentkezési feltétele:

  • Alapfokú iskolai végzettség
  • Egészségügyi alkalmasság

Szakmai képzés díja: ingyenes

Az első két szakma és az első, szakképző intézményben szervezett szakmai képzés keretében szerzett szakképesítés megszerzése ingyenes.  (Részletek a 2019. évi LXXX. számú Szakképzési törvény 3§-ban.)

Szakmai képzés leírása

A számítógépes adatrögzítő – a biztosítási, banki, könyvelési, informatikai, államigazgatási területeken túlmenően is – az üzleti szektor és a közszféra szinte valamennyi területén alkalmazható szakember. A digitalizáció, az online munkaformák és a papírmentes iroda előtérbe kerülésével kiemelt szerep jut a képzett adatrögzítőknek. Szövegszerkesztő, adat- és táblázatkezelő szaktudása alkalmassá teszi vállalkozások és intézmények, valamint projektek adminisztratív, dokumentálási, sokszorosítási, archiválási, digitalizálási feladatainak elvégzésére. Támogatni tudja a szervezeten belüli szakmai területek (pl. könyvelés, szoftverfejlesztés, szoftverimplementálás) tevékenységét is. Szakmai tudása alapján elláthat – részben vagy egészében – asszisztensi feladatokat is.

Részletes programkövetelmény la linkre kattintva elérhető.

Jelentkezési határidő: 2024. szeptember 30.

ℹ️ Képzési Információs és Élményközpont - a hely, ahol segítünk a karriertervezésben. (3525 Miskolc, Széchenyi István utca 103. Telefon: +36 46 796 028 E-mail: ugyfelszolgalat@miskolci-szc.hu) Személyre szabott szakképzési információ iskolásoknak és felnőtteknek ingyenesen.

Panaszkezeléssel kapcsolatos információ a linkre kattintva elérhető.

Jelentkezés