Vissza


VOLFRÁMELEKTRÓDÁS VÉDŐGÁZAS ÍVHEGESZTŐ

Munkarend: Esti

BETELT! JELENTKEZÉS LEZÁRVA.

Szakmai képzést biztosító intézmény: Miskolci SZC Andrássy Gyula Gépipari Technikum

Szakmai képzés ágazata/területe: Gépészet

A szakmai képzés óraszáma: 360 óra
 

A szakmai képzés indításának tervezett dátuma: 2024. február 15.
 

A szakmai képzés befejezésének tervezett dátuma: 2024. szeptember 30.
 

A szakmai képzés tervezett ütemezése: heti 3 nap, délután

A szakmai képzés jelentkezési feltétele:

  • Alapfokú iskolai végzettség
  • Egészségügyi alkalmasság

Szakmai képzés díja: ingyenes
Az első két szakma és az első, szakképző intézményben szervezett szakmai képzés keretében szerzett szakképesítés megszerzése ingyenes.  (Részletek a 2019. évi LXXX. számú Szakképzési törvény 3§-ban.)

Szakmai képzés leírása

A szakember a tanult volfrámelektródás védőgázas (TIG) ívhegesztési és vágási technológiák felhasználásával, a munka-és tűzvédelmi előírások betartásával hegesztett fémszerkezeteket készít hegesztéstechnológiai utasítás (WPS) alapján, melyhez rajzot olvas, kiválasztja a szükséges anyagokat, munkadarabot előkészít (vág, köszörül, mér) és összeállítja amunkadarabot. Biztonságosan kezeli az ezen tevékenységekhez tartozó hegesztő-berendezéseket, gázpalackokat, reduktorokat, tömlőket. Munkáját biztonságosan, magas minőségi szinten, a vonatkozó szabványok előírásainak megfelelően végzi. Munkaközi és végellenőrzést végez és további vizsgálatokra előkészíti a munkadarabot. A hegesztési hibákat képes beazonosítani és kijavítani. Vigyáz a környezetére, a technológiát rendeltetésszerűen használja.

Részletes programkövetelmény leírás ITT elérhető.

Jelentkezési határidő: 2024.02.29. 

BETELT! JELENTKEZÉS LEZÁRVA.

ℹ️ Képzési Információs és Élményközpont - a hely, ahol segítünk a karriertervezésben. (3525 Miskolc, Széchenyi István utca 103. Telefon: +36 46 796 028 E-mail: ugyfelszolgalat@miskolci-szc.hu) Személyre szabott szakképzési információ iskolásoknak és felnőtteknek ingyenesen.

Panaszkezeléssel kapcsolatos információk elérhetők ITT.