Üdvözüljük a Képzési Információs és Élményközpont oldalán

A központ Miskolc belvárosának frekventált pontján, a Széchenyi István utca 103. alatt várja a szakképzés iránt érdeklődő gyermekeket, fiatalokat és felnőtteket egyaránt, ahol az általános informálódás mellett személyre szabott pályatanácsadás is várja őket.

Hétfőtől csütörtökig a délelőtti időszakban (9:00-12:00) a pályaválasztás előtt álló általános iskolás csoportokat, osztályokat pályaorientációs élményfoglalkozásokkal várja a központ, ahol egy több órán élményprogram keretében nem csak az új eszközökkel ismerkedhetnek meg, de játékos módon közelebb kerülhetnek saját pályaválasztási döntésükhöz. A programok ingyenesen látogathatók, de előzetes regisztráció szükséges a csoportot vezető pedagógus, osztályfőnök által az általános iskola nevének, a program választott napjának, a csoport osztályának és létszámának valamint a kísérő tanár nevének és elérhetőségének megadásával.

Regisztráció

Ügyfélszolgálati munkatárs:
Pohubi Balog Nóra
+36 46 796 028
ugyfelszolgalat@miskolci-szc.hu

Ügyfélfogadás:
Hétfő: zárva
Kedd: 13.00-17.00
Szerda: 14.00-18.00
Csütörtök: 13.00-17.00
Péntek: 10.00-14.00

Elérhetőség:
3525 Miskolc, Széchenyi István utca 103.

Miben segíthetünk?

A szakképzési rendszerrel, középfokú beiskolázással, érettségire épülő nappali, valamint iskolai rendszerű esti képzésekkel kapcsolatban, továbbá a centrummal való kapcsolatfelvétel céljából forduljon hozzánk bizalommal!

Elérhetőségek megadása